TEAMBUILDING | Bedrijven, vrijgezellen & verenigingen

Onze teambuildingpakketten staan garant voor fun en spektakel! Voor alle leeftijden hebben we een gevarieerd pakket met leuke proeven waar samenwerking en een groot fungehalte centraal staan. In samenwerking met onze partner Buitenspel maken we een pakket op maat van uw groep (leeftijden, sportiviteit, …).

Onze teambuildings kunnen steeds gecombineerd worden met een etentje in de horecazaak of een gezellige BBQ aan de beachbar.

 
 

ONZE PAKKETTEN


Wake&Ski.jpg

wakeboarden & waterskiën

Leer samen wakeboarden of waterskiën onder begeleiding van onze monitoren die de nodige tips geven om snel op het water te kunnen staan en geniet van deze unieke ervaring in een groene omgeving.

Deze sportieve dag in stijl afsluiten met een drankje aan de beachclub, een casual BBQ op het strand of een diner a la carte? No problem, dat is allemaal mogelijk.

 
Wake&Ski2.jpg

OUTDOOR- & WATERSPORT TEAMBUILDING

Op zoek naar een inspirerende dag- of namiddagactiviteit?

Samen met onze partner Buitenspel biedt Goodlife Cablepark avontuurlijke water- en outdoorsportdagen aan voor scholen en speelpleinwerkingen.
Ook voor bedrijven en vriendengroepen bieden we op maat gemaakte teambuildings aan met de nadruk op een hoog fun gehalte.

 
Goodlife Cablepark - Archery Tag

ARCHERY TAG

Archery Tag is dé nieuwe action sports game van het moment.

Tijdens gevarieerde spelvormen staan 2 teams tegenover elkaar, gewapend met pijl en boog. Beide teams verdienen punten door elkaar aan te schieten of door ogen uit de verschillende doelen te schieten. De zachte pijlpunten maken van Archery Tag een spel voor alle leeftijden.

Kom het unieke spel spelen met familie, vrienden & collega’s. Een echt aanrader!