Schoolsportdagen

Goodlife Cablepark biedt samen met haar partner Buitenspel avontuurlijke water- en outdoorsportdagen aan voor scholen. Deze op maat gemaakte sportpakketten leggen de nadruk op groepssfeer, sportieve uitdaging en een hoog FUN gehalte. Samen het wakeboarden en waterskiën leren kennen, in groep avontuurlijke en uitdagende proeven spelen en dit allemaal in een mooie groene omgeving is waar onze activiteiten om draaien.
Ontdek al onze pakketten hieronder!

 

ONZE PAKKETTEN


Goodlife Cablepark - Watersport

ADVENTURE & WATERSPORT

Outdooractiviteiten bij Buitenspel gecombineerd met de watersportactiviteiten (wakeboarden, waterskiën en kneeboarden) van Goodlife Cablepark. Een gevarieerde sportdag voor alle jongeren vanaf 10j met een grote FUN-factor verzekerd.

2/3 DAG OUTDOORACTIVITEITEN

De outdooractiviteiten van Buitenspel aan De Mosten zijn allemaal activiteiten waar fun en samenwerking centraal staan. We maken voor elke groep een programma op maat, afgestemd op de leeftijd. Activiteiten zoals boogschieten kanovaren, touwenparcours, tonsurfen, wip-it, smart-waterpipe en nog veel meer. Een overzicht van al onze activiteiten kan u terugvinden op www.buitenspel.be.

1/3 DAG WAKEBOARDEN, WATERSKIËN & KNEEBOARDEN

Tijdens het watersport gedeelte aan de kabelbaan krijgen de jongeren een initiatie wakeboarden, waterskiën en kneeboarden met bijhorende tips & tricks van onze monitoren. Spektakel verzekerd!

 
Goodlife Cablepark - Watersport

INITIATIE WAKEBOARDEN, WATERSKIËN & KNEEBOARDEN

Groepen tot 40 personen kunnen ook kiezen voor een initiatie wakeboarden, waterskiën en kneeboarden. Onze monitoren en ervaren wakeboarders geven de kinderen een initiatie van 2u en zorgen voor een leuke voormiddag met een groot fun- en spektakelgehalte. In de namiddag kan er bijvoorbeeld nog gezwommen op het recreatiedomein.

 
Goodlife Cablepark - Outdoor Adventure

ADVENTURE KICKX

De ADVENTURE K!CKX staat garant voor FUN en uitdaging.

De hele dag staat de groep tegenover elkaar voor spannende, groepsbevorderende proeven waarbij elke activiteit wordt aangepast aan de leeftijd en de mogelijkheden van de groep.

Tijdens de ADVENTURE K!CKX bieden we 6 activiteiten aan. Je kan kiezen uit al onze proeven zoals klim- en klauterparcours, run & bike, cross-country, boogschieten, speleobox + paallopen, kanorace, bouwvakkersrace, zandsurfen, oriëntatieloop, tonsurfen, fierljeppen, A-loop, de muur, … Kortom, een dag vol uitdaging en plezier.